Mi vagyunk az E/Társulat!

Társulatunk tagjai

Kovács Sára / Színésznő

Pszichológia szakot végzett, jelenleg az Utrecht University tanulója. Az elmúlt években kezdett el a színházi nevelés világában dolgozni, ami a számára kedves két világ: a színház és a pszichológia ideális elegye.

Zabolai Margit Eszter / Színésznő

Irodalom BA és Alkalmazott nyelvészet MA szakon szerezte meg diplomáit. Jelenleg újságíróként, szövegíróként és stand UP Comedy előadóként dolgozik. Kutatási területét a genderelmélet, szexizmus és erőszak-sztereotípiák háromszöge határolja.

Győri Zoltán / Színész

Tanítóként diplomázott, majd színművészeti tanulmányait a GNM színitanodában folytatta. Jelenleg az Itt és most társulat impro-színházi csapatának tagja, illetve szakmai trénerként céges képzéseken oktat. Mit Játsszunk? címmel 2017 óta vezet társasjátékos youtube vlogot, illetve játékesteket vezet az Eureka Games tréner-játékmestereként.

Sipos Judit / Színésznő

Kezdetben a zenés műfajok vonzották, 4 évig volt a karcagi Erkel Ferenc Iskola magánének szakos tanulója, majd miután megkezdte tanulmányait a GNM Színitanodában, a prózai színjátszás varázsába is belekóstolt. A színész II. végzettség megszerzése óta több színdarabban is a Veszprémi Petőfi Színházban dolgozik.

Károlyi Krisztián / Színész

Kaposváron született színész, zenész, énekes. Tanulmányait a Pesti Magyar Színiakadémiában Lengyel Ferenc osztályában végezte. Játszik többek közt a PS Produkció egyedülálló musicaljeiben (Vámpírok Bálja, We Will Rock You, Sakk), a Szegedi Nemzeti Színház "Valahol Európában" c. előadásában, és az RS9 "csRSnyés" c. produkciójában is.

Tóth Zsuzsi / Színésznő

A Pesti Magyar Színiakadémián végzett, majd Veszprémbe szerződött a Sok hűhó semmiért c. darabra. A Holnap Tali c. ifjúsági sorozatban játszott 4 évadon keresztül. Jelenleg számos független színházi produkcióban dolgozik, együtt turnézott Szabó Péterrel Erdélyben és New Yorkban is, illetve a Vocalise formáció állandó műsorvezetője.

Győri-Nádai Réka / Társulatvezető, rendező

Bölcsész karon, majd Színháztudomány MA-n végezte tanulmányait, majd drámajáték vezetőként és dramaturgként kezdte pályáját. Fókuszában a nőiség, a személyiségfejlődés, és a társadalmi tabuk állnak, legjobban mindig egy karakter belső portréja foglalkoztatja.

Látogass meg!

Láttál minket? Kíváncsi vagy? Szívesen írnál nekünk? Keress meg bennünket a Facebookon, vagy emailben: epertarsulat@gmail.com